Witloof met zalm in bechamelsaus

Witloof met zalm in bechamelsaus
Ingrediënten voor 1 persoon
witloof
300
g
zalmfilet
125
g
aardappelen
165
g
halfvolle melk
150
g
bloem
15
g
g

Bereiding

  • Schil de aardappelen en snijd in schijfjes.
  • Maak het witloof schoon en snijd de stronken in de helft.
  • Doe het witloof en de aardappelen samen in een stoompot en stoom 20 minuten.
  • Voeg de vis de laatste 5 minuten toe.
  • Doe ondertussen de melk, bloem en een beetje bouillon in een pannetje. Breng al roerend aan de kook tot de saus dik wordt.
  • Doe alles in een schaal en giet de saus erover. Plaats eventueel nog even onder de grill.

*Voor de glutenvrije variant gebruik je maïzena i.p.v. bloem

*voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije melk.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram