Gevulde paprika met pompoenfrietjes

Deze pompoenfrietjes zijn mijn absolute favoriet!
Gevulde paprika met pompoenfrietjes
Ingrediënten voor 1 persoon
aardappelen
175
g
pompoen
200
g
gele paprika
0.5
rode paprika
0.5
bol mozzarella light
0.5
kerstomaatjes
2
provençaalse kruiden

Bereiding

  • Was de aardappelen en groenten.
  • snijd de aardappelen en pompoen in frietjes. De schil mag eraan blijven.
  • Doe in een pot en meng met de kruiden en olie. Verspreid op een bakplaat.
  • Plaats 40 minuten in een voorverwarmde oven van 220°C of 20 minuten in een airfryer.
  • Snijd ondertussen de paprika’s en tomaatjes in de helft.
  • Duw al het vocht uit de mozzarella en verdeel over de paprika’s.
  • Verdeel de tomaatjes over de paprika’s.
  • Haal de bakplaat na 20 minuten terug uit de oven, verdeel de frietjes opnieuw en leg de paprika’s er bij op en zet opnieuw 20 minuten in de oven zodat de pompoen en aardappelen er 40 minuten in hebben gezeten .

*Dit gerecht is glutenvrij.

*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije mozzarella.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram