Eclair cake

Eclairkes ook jouw favoriet? Dan zal je hiervan smullen! Dit gerechtje is ook een magerder alternatief voor koekjestaart. De ingrediênten vermeld bij 1 persoon zijn de hoeveelheden voor 9 porties.
Eclair cake
Ingrediënten voor 1 persoon
Imperial pudding zakje
1
Klop klop Dr oetker
1
studentenkoeken
13
20
g
vetstof
1
el
cacao
1
el
magere of halfvolle melk
850
ml
75
g

Bereiding

  • Maak de pudding met de melk en zoetstof.
  • Maak de klop klop met de melk.
  • Meng deze 2 papjes.
  • Leg een laag koeken in een schaal en overgiet met het mengsel
  • Leg opnieuw een laag koeken en herhaal. Sluit af met een laag koeken.
  • Smelt de chocolade met de vetstof en cacaopoeder en 1 el melk.
  • Giet dit mengsel over de cake en laat 1 nacht opstijven in de koelkast.

*Voor de glutenvrije variant gebruik je glutenvrije koekjes. Klop klop kan sporen van gluten bevatten.

*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije room om slagroom te maken en lactosevrije melk voor de pudding. Gebruik ook lactosevrije chocolade.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram