Ananas-havermoutcake

Dit gebak van havermout met ananas kan je als ontbijt of als tussendoortje nemen. De hoeveelheid vermeld bij 1 persoon is voldoende voor 2 porties. 1 portie bevat 175 kcal als extraatje of vervangt 2 sneden brood.
Ananas-havermoutcake
Ingrediënten voor 1 persoon
havermout
30
g
rijpe banaan
1
eieren
1
magere platte kaas
25
g
vanille extract
ananas (op sap)
60
g

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten behalve de ananas en mix tot een glad beslag.
  • Snijd de ananas in stukjes.
  • Doe de helft van het beslag in een cakevorm. 7
  • Leg de helft van de ananasstukjes op het beslag.
  • Doe de rest van het beslag erover en versier met de overige ananasstukjes.
  • Bak 35-40 minuten op 180 °C.
  • Je kan ze ook per stuk invriezen.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram