Chocolade havermoutcake

Ontbijten met chocolade: dan kan je dag toch niet meer stuk? De hoeveelheid vermeld bij 1 persoon is voor 10 porties. 1 portie bevat 90 kcal en vervangt 1 snede brood.
Chocolade havermoutcake
Ingrediënten voor 1 persoon
havermout
60
g
2
el
bakpoeder
1
tl
cacaopoeder
1
el
ei
1
melk
1
el
20
g

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 ° C.
  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Vet een bakvorm in.
  • Hak de chocolade fijn.
  • Mix de chocolade, havermout, de Sukrin siroop, het bakpoeder , de eieren, de melk en de cacao door elkaar.
  • Doe het beslag in de bakvorm.
  • Bak de cake in ongeveer 35 minuten gaar. Laat hem even afkoelen, snijd hem dan in plakken.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram