Voedings- en dieetadvies

Ligna Pharma proteïnedieet

Ervaringen

Voedings- en dieetadvies

Mama & baby Kinderwens Zwangerschap

Proteïnedieet

Continue suikeranalyse
Biometriq

Ervaringen

Werken aan je voeding - onze visie

Wij gaan niet voor een snel resultaat maar voor een blijvend resultaat. Dit is geen crash dieet dat je 6 of 10 weken volhoudt maar een levensstijl die je verandert. Binnen een levensstijl moet zondigen kunnen, mits je hiervoor werkt. Daarom de naam: Work 4 it!

Wij zijn tevreden met kleine veranderingen in de juiste richting. Kleine stapjes maken een groot geheel. Wij staan voor eerlijk en wetenschappelijk advies. Wij zijn GEEN verkopers. Wij bieden geen makkelijke oplossing aan waarvoor je niets hoeft te doen maar hebben we de visie ‘Work 4 it’, als je iets wil moet je ervoor werken. Maar dat wil niet zeggen dat je dat alleen moet doen! Niets gaat vanzelf, maar samen komen we er wel!

Bij ons ben je geen nummer, je voelt je thuis. Een praatje maken moet zeker kunnen. Een luisterend oor is soms een grotere hulp dan wat tips op papier. Ook wanneer het minder goed gegaan is kom je naar ons en ga je met een goed gevoel en een frisse portie motivatie weer naar buiten.

IMG_2319

Wil je voedings- of dieetadvies?

Vraag vrijblijvend advies en ontdek alle info.

Voor wie ?

Voor iedereen, uit alle leeftijdscategorieën – van baby’s tot bejaarden – wie advies wenst over gezonde voeding, maar ook indien er (preventief) dieetadvies gewenst is, omwille van een ziekte of aandoening.

We hebben diëtisten gespecialiseerd in diabetes, fodmap en sportvoeding. 

Onze diëtiste Tanya is zelf mama en gespecialiseerd in voeding voor, tijdens en na de zwangerschap en tijdens borstvoeding.

 

Op zoek naar producten die gezond leven makkelijk maken?​

In onze webshop vind je enkel producten die goedgekeurd zijn door onze diëtisten, producten waar we echt achter staan. Bovendien hebben we een ook gamma eigen, huisgemaakte producten. 

"Niets gaat vanzelf, maar samen komen we er wel!"

Work 4 it