Personal training

Small group training

Summer bootcamp

Kangatraining Mama & baby

FAQ

Personal training

Small group training

Summer bootcamp

Kangatraining Mama & baby

FAQ

IMG_0866

Werken aan je beweging

Personal training: We werken 1 op 1. Tijdens de training gaat alle aandacht naar jou. Ook tussen de afspraken in wordt je extra opgevolgd en gemotiveerd. Personal training is de snelste en meest effectieve weg naar jouw gewenste resultaat.

Small group training: Door de kleine groep krijgt iedereen persoonlijke aandacht van de trainer en wordt er gecorrigeerd waar nodig. Je kan de oefeningen op eigen tempo uitvoeren. Er is geen begeleiding tussen de afspraken. 

Summer bootcamp: Elke zomer geven we buiten bootcamp. Waarbij we op een speelse manier te werk gaan. Je kan je eigen tempo kiezen.

Kangatraining: Kangatraining is een postnatale workout waarbij je samen met je baby op een veilige manier werkt aan je herstel. 

"Don't wish for it, Work 4 it!"

Work 4 it

Waarom voor work 4 it kiezen?

Wij gaan niet voor een snel resultaat maar voor een blijvend resultaat. Dit is geen programma van je 6 of 10 weken dat je zolang je naar ons komt volhoud maar een levensstijl die je verandert. Binnen een levensstijl moet zondigen kunnen, mits je hiervoor werkt. Daarom de naam: Work 4 it!

Wij zijn tevreden met kleine veranderingen in de juiste richting. Kleine stapjes maken een groot geheel. Wij staan voor eerlijk en wetenschappelijk advies. Wij zijn GEEN verkopers. Wij bieden geen makkelijke oplossing aan waarvoor je niets hoeft te doen maar hebben we de visie ‘Work 4 it’, als je iets wil moet je ervoor werken. Maar dat wil niet zeggen dat je dat alleen moet doen! Niets gaat vanzelf, maar samen komen we er wel!

Bij ons ben je geen nummer, je voelt je thuis. Een praatje maken moet zeker kunnen. Een luisterend oor is soms een grotere hulp dan wat tips op papier. Ook wanneer het minder goed gegaan is kom je naar ons en ga je met een goed gevoel en een frisse portie motivatie weer naar buiten.

IMG_0968

Op zoek naar producten die gezond leven makkelijk maken?

In onze webshop vind je enkel producten die goedgekeurd zijn door onze diëtisten en trainers, producten waar we echt achter staan. Bovendien hebben we een ook gamma eigen, huisgemaakte producten.