Salade met perzik en tonijn

Deze salade maak je makkelijk met extra ingrediënten die je altijd in je voorraadkast kan houden: Tonijn uit blik in water en perzik op sap.
Salade met perzik en tonijn
Ingrediënten voor 1 persoon
blikje perzik op sap (niet op siroop)
0.5
tonijn in eigen nat (of op olie maar voeg dan geen dressing of saus meer toe, enkel zero)
30
g
sla
(kers)tomaten
geraspte wortelen
rode paprika
sneden volkoren of bruin brood
2

Bereiding

  • Snijd de sla in reepjes en de kerstomaten in de helft.
  • Snijd de paprika in blokjes.
  • Meng alle groenten onder elkaar samen met de tonijn.
  • Leg de perzik in een zonnetje en leg een kerstomaatje in het midden.

Eet je deze salade als diner dan mag je tot 125 g tonijn per persoon gebruiken. Als lunch neem je 15 g per snede brood i.p.v. je beleg.

*dit gerecht is gluten en lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn onze weekmenu’s iets voor jou

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Heb je dit recept gemaakt? Laat het ons weten, dit vinden we super leuk! Tag @Work4it op Facebook of  @work4it_voeding_beweging op Instagram