Puntpaprika met kerstomaatjes uit de oven

Hoezo, zijn groenten niet lekker? Dan heb je deze nog niet geprobeerd!
Puntpaprika met kerstomaatjes uit de oven
Ingrediënten voor 1 persoon
rode puntpaprika's
3
kalkoenspekjes
50
g
kerstomaatjes
15
magere gemalen kaas
25
g
aardappelen
175
g
Provençaalse kruiden
olie (ideaal in bakspray)
1
el

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175° C.
  • Snijd de puntpaprika’s door de helft en verwijder de zaadjes.
  • Snijd de kerstomaatjes door de helft.
  • Leg de puntpaprika’s op een met bakpapier beklede bakplaat met de binnenkant naar boven.
  • Leg hierop de kalkoenspekjes en kerstomaatjes.
  • Bestrooi met de kaas.
  • Spray in met ongeveer 1 el olie.
  • Overstrooi met Provençaalse kruiden.
  • Zet 20 minuten in de oven op 175°C.
  • Serveer met gekookte aardappelen of aardappelen uit de airfryer.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram