Pasta met gestoofde venkel en kabeljauw of zalm

Na deze light variant van de pasta pesto heb je geen zwaar gevoel!
Penne met courgetti, wortel, kip en pesto
Ingrediënten voor 1 persoon
courgette
150
g
wortel
150
g
kipfilet in blokjes
125
g
vetstof
1
el
100
ml
Volkoren penne
60
g
peper
groene pesto
1
el

Bereiding

  • Snijd de courgette in reepjes met een dunschiller.
  • Snijd de wortelen in heel fijne blokjes. 
  • Overgiet met de groentebouillon. Laat 2 minuten sudderen.
  • Voeg de volkoren pasta toe en laat 8 minuten sudderen.  
  • Voeg de courgetti toe en laat nog 2 minuten verder sudderen. Giet het vocht weg.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak de kip in de vetstof en kruid met kippenkruiden.
  • Meng alles door elkaar samen met de pesto.

* Dit gerecht is lactosevrij.

* Voor de glutenvrije variant gebruik je glutenvrije pasta.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn onze weekmenu’s iets voor jou

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Heb je dit recept gemaakt? Laat het ons weten, dit vinden we super leuk! Tag @Work4it op Facebook of  @work4it_voeding_beweging op Instagram