Paprika met verse kaas en pijnboompitten

Dit gerechtje kan als snack of voorgerecht. Als lunch met brood erbij of met aardappelen als hoofdgerecht.
Paprika met verse kaas en pijnboompitten
Ingrediënten voor 1 persoon
magere verse kaas
150
g
pijnboompitte
1
el
snoeppaprika of rod epuntpaprika
300
g
peper
zout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Snijd de paprika’s door de lengte doormidden en verwijder de zaadjes.
  • Besmeer de paprika’s met de roomkaas.
  • Overstrooi met de pijnboompitten.
  • Kruid met peper en zout.
  • Zet 15 minuten in de oven op 120°C.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram