Ovenschotel met pompoen, spinazie, erwtjes en linzen

Ovenschotels zijn altijd lekker!
Ovenschotel met pompoen, spinazie, erwtjes en linzen
Ingrediënten voor 1 persoon
aardappelen
175
g
pompoen
450
g
spinazie
100
g
linzen
40
g
erwtjes
50
g
peper en zout
g

Bereiding

  • Schil de aardappelen, snijd in schijfjes en kook of stoom gaar.
  • Snijd de pompoen in blokjes en stoom gaar.
  • Roerbak de verse spinazie of warm de diepvriesspinazie op in de microgolfoven en kruid met peper.
  • Kook de linzen gaar.
  • Ik deed dit alles samen in 1 bak van Tupperware, zie foto.
  • Maak puree van de pompoen en aardappelen en kruid met peper en zout.
  • Leg daar bovenop de spinazie gemengd met de linzen en erwtjes.

*Dit gerecht is glutenvrij en lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn onze weekmenu’s iets voor jou

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Heb je dit recept gemaakt? Laat het ons weten, dit vinden we super leuk! Tag @Work4it op Facebook of  @work4it_voeding_beweging op Instagram