Hartige pannenkoek met geitenkaas, rucola, kalkoenspek en appel

Dit gerechtje kan je ook met volkoren wraps maken of in de vorm van een salade met bruin brood.
Hartige pannenkoek met geitenkaas, rucola, kalkoenspek en appel
Ingrediënten voor 1 persoon
2
zachte geitenkaas
15
g
uitgebakken kalkoenspekjes
20
g
appel in kleine stukjes gesneden
0.5
noten fijngehakt
15
g
rucola
50
g

Bereiding

  • Besmeer de pannenkoeken met geitenkaas.
  • Verdeel de noten, het spek en de appel over de pannenkoeken.
  • Beleg ruim met rucola.
  • Vouw dicht zoals een wrap.

*Voor de lactosevrije variant gebruik je lactosevrije geitenkaas en gebruik je lactosevrije melk voor de pannenkoeken.

*Voor de glutenvrije variant gebruik je glutenvrije bloem voor de pannenkoeken.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn onze weekmenu’s iets voor jou

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Heb je dit recept gemaakt? Laat het ons weten, dit vinden we super leuk! Tag @Work4it op Facebook of  @work4it_voeding_beweging op Instagram