Gewokte witte asperges met zalm

Asperges , ze zijn er weer!
Gewokte witte asperges met zalm
Ingrediënten voor 1 persoon
olie
1
el
zalmfilet
125
g
gekuiste asperges
300
g
aardappelen
175
g
peper

Bereiding

  • Schil en kook de aardappelen gaar.
  • Snijd de asperges in stukken.
  • Wok de asperges in 1 el olie. Kruid met peper en tellofix bouillon naar smaak.
  • Bak de zalm in 1 el olie en kruid met peper naar smaak.

*Dit gerecht is gluten- en lactosevrij.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram