Bananenbrood

Heb je overrijpe bananen? Dan is dit een goed recept. Je kan de bananen ook invriezen en dan later ontdooien om dit recept mee te maken. De hoeveelheden vermeld bij 1 persoon zijn voldoende voor 3 porties. 1 portie is 95 kcal en vervangt 1 snede brood.
Bananenbrood
Ingrediënten voor 1 persoon
rijpe banaan
100
g
havermout
50
g
bakpoeder
2
g
kaneel
0.25
tl
snuifje zout

Bereiding

  • Snijd de banaan in stukken en meng met de andere ingrediënten.
  • Mix tot een glad beslag.
  • Verwarm de oven voor op 170°C.
  • Doe het beslag in een ingevette bakvorm.
  • Bak 40-60 minuten in een voorverwarmde oven van 170° C.

Weekmenu

Eet jij ook elke week hetzelfde omdat je geen inspiratie hebt?  Geen tijd om een weekmenu en ook nog een boodschappenlijstje op te stellen van deze ingewikkelde gerechten? Dan zijn deze weekmenu’s iets voor jou

Heb je dit recept gemaakt? Laat het me weten, dit vind ik super leuk! Tag @Gezond met Tanya op Facebook of  @Gezond_met_Tanya op Instagram