Voedings- en dieetadvies

Ligna Pharma proteïnedieet

Ervaringen

Voedings- en dieetadvies

Mama & baby Kinderwens Zwangerschap

Proteïnedieet

Continue suikeranalyse
Biometriq

Ervaringen

Ligna Pharma Proteïnedieet

Eerst raad ik steeds aan om af te slanken via traditionele gezonde voeding. Lukt dit niet, ben je al lang bezig en hierdoor niet meer gemotiveerd of moet je snel afslanken? Dan biedt het Ligna Pharma proteïnedieet een goede oplossing!

Een proteïnedieet is geen blijvende oplossing maar eerder een “kickstart“. Je raakt je kilo’s kwijt maar daarna schakel je over op gezonde voeding en blijf je dit doen. Bouw je niet af volgens de afgesproken stappen of stop je daarna met gezonde voeding dan komen de kilo’s er gewoon terug bij.

1

Wat?

Een proteïnedieet of eiwitdieet is een afslankingsprogramma arm aan koolhydraten en rijk aan eiwitten.

Hierdoor gaat jouw lichaam over in een “overlevingsstand” en zal je meer vetten gebruiken en dus sneller afslanken. Bovendien verdwijnt je hongergevoel.

Bovendien is het een streng afgebakend dieet waardoor het vaak makkelijker is om niet te zondigen.

Tijdens het dieet leer je  om veel groenten te eten en een regelmatig eetpatroon aan te nemen.

Doordat je geen suikers eet kick je als het ware af van ongezonde voeding en kan je dit na het afbouwen van het programma ook beter aanhouden

 

logo-Ligna-Pharma

Voor wie?

Eerst raad ik steeds aan om af te slanken via traditionele gezonde voeding.

Lukt dit niet, ben je al lang bezig en hierdoor niet meer gemotiveerd of moet je snel afslanken? Dan biedt een proteïnedieet een goede oplossing!

Je dient in goede gezondheid te zijn (bloedonderzoek) en je blijft onder begeleiding tot je opnieuw een normale voeding volgt.

Een proteïnedieet is geschikt voor mensen die minimum 8-10 kg willen afvallen

Tarief:  Intake  € 65 (1 uur) 

3-6 proteïnemaaltijden/ dag (+-€ 2,5-3 / maaltijd)

Gratis opvolgafspraak (30 min) per aankoopschijf van € 100. Hiermee bouw je gratis afspraken op voor de opvolging na het proteïnedieet. 

Hoe?

Ik kies voor het Ligna pharma dieet  omdat  groenten niet worden beperkt en waarin er zeer traag wordt opgebouwd naar gezonde voeding in 5 of 6 fases om het jojo effect te vermijden.  

De bedoeling is altijd dat je overgaat naar een gezonde voeding en onder begeleiding blijft tot je je nieuwe voedingsgewoontes aangeleerd hebt.

Dit duurt minimum 6 weken en je valt gemiddeld 8 kg of meer af.

Tijdens het dieet maak je gebruik van de lekker vervangmaaltijden van Ligna Pharma. Er is een uitgebreide keuze in drankjes, pudding, brood, chips, koeken, pasta,… Allemaal laag in koolhydraten  en hoog in vezels en hoogwaardige eiwitten. 

Het verschil met andere proteïnediëten zit hem in de begeleiding die enkel door diëtisten gebeurd en in de kwaliteit van de eiwitten in de producten. 

Wil je starten met het Ligna Pharma proteïnedieet

Vraag vrijblijvend advies en ontdek alle info.